Hur man får mer GOS för pengarna

Du vet väl att du kan få 10% rabatt på allt du köper hos oss?

Varje gång du handlar på GOS (varesig det är i butiken eller online) får du ett kort där du kan samla dina köp. Vi skriver upp summan, och när kortet är fullt (efter 10 köp) lägger vi ihop allting och kortet förvandlas till ett presentkort på 10% av totalsumman av dina köp. Du får alltså 10% av allt du spenderar hos oss tillbaka – inte så dumt eller hur.

Självklart går det bra att lägga ihop 10 köp från flera olika kort också. Både små och stora köp räknas självklart, men endast köp till fullt pris hamnar på kortet, inte reaköp eller köp där du redan fått någon annan sorts rabatt. Fraktkostnader inkluderas inte heller.

Det går inte att använda ett GOS-kort som betalning online, men du kan skicka ditt/dina kort till oss (glöm inte att inkludera ditt namn, mejladress och telefonnummer) och mejla oss vad du vill köpa så löser vi det! Om ditt köp överstiger 10% av summan får du betala resten med valfritt betalningsmedel. Om det blir rabatt över utfärdar vi ett nytt presentkort på skillnaden.

Kortet är inte personligt så det går bra att ge bort dem. Men det finns inget sätt att spåra köpen så tappar du bort ett kort går det inte att återställa.

[]