Bärjackor

En bärjacka eller bärtröja gör det enkelt och smidigt att ta sig ut tillsammans, oavsett vädret. Att ta på både sig själv och barnet samtidigt är mycket lättare än att försöka få in tjocka tröjor eller overaller i bärselen eller sjalen. Vi har allt från tunna smidiga tröjor till varma kappor och vattentäta jackor, och du kan bära både fram och på ryggen.

Modell
Material
Hållbarhet
Vattenpelare
Säsong
  • Hela året runt
  • Kallare halvåret
  • Varmare halvåret
Tillverkare
Pris
Pris
kr -
Fynd

En bärjacka är inte ett bärdon

Det är viktigt att tänka på att en bärjacka inte ett bärdon i sig. Du behöver fortfarand en bärsele, sjal eller liknande att bära ditt barn i under jackan. En bärjacka är anpassad så att man just skall kunna bära ett barn under jackan. Istället för att behöva klä på både barnet och dig själv så är det enkelt att ta på sig en bärjacka som skyddar och värmer både dig och barnet. Vi har fler olika storlekar, modeller, färger till både sommar och vinter. Här finns även en jacka till alla pappor som vill ut och gå med sitt barn.

Vi har också olika vind- och vattentäta skydd som man kan fästa direkt på bärselen och som håller ditt barn torrt och varmt när det är ruggigt ute.

[]