Bärselar

En ergonomisk bärsele (enda sorten vi säljer på GOS) ger en bra avlastning och är snabb och enkel att ta på och av. De flesta modeller kan ställas in så de sitter bra på de flesta personer men materialen, funktionerna och konstruktionen skiljer sig åt en del. Olika bärselar kan kännas väldigt olika på, fast de avlastar ungefär lika bra.

Bärsele i rätt storlek

De flesta bebisar och barn sitter lika bra i alla bärselar, så länge storleken är rätt. Längden på den som ska bäras är den viktigaste faktorn i valet av storlek. För bäraren kan längd och kroppsform spela in, liksom hur rörlig man är i axlarna. En annan faktor kan vara om man vill kunna korsa axelbanden, eller om man vill ha mer än ett sätt att ta på och av bärselen.

 

Ergonomiska & bäst i test bärselar hos GOS

Vi har ett stort sortiment av kvalitetssäkrade, bekväma och ergonomiska bärselar i olika storlekar, material och färger. Här hittar du både bäst i test bärselar och exklusiva bärselar från kända varumärken som LennyLambs, BabyBjörn, Ergobaby, Izmi, Boba X och Tula.

En bra barnsele ger avlastning

En bra barnsele ger dig avlastning och fördelar barnets tyngd jämnt fördelat över din kropp.
Med ditt barn i selen kan du röra dig fritt och säkert samtidigt som du är nära och gosar med barnet.

Har du frågor eller funderingar om barn & bärselar så är du hjärtligt välkommen att kontakta oss eller titta in vår butik!

Osäker?

Hör av dej med dina frågor, så hjälper vi dej hitta rätt bärdon!

Min korg

[]
×
Får vi spara din korg?

Nej tack - lägg i korgen utan att spara *När du klickar här, godkänner du att vi kontaktar dej om din varukorg (och emellanåt med erbjudanden eller nyheter).