Bärselar

En ergonomisk bärsele (enda sorten vi säljer på GOS) ger en bra avlastning och är snabb och enkel att ta på och av. De flesta modeller kan ställas in så de sitter bra på de flesta personer men materialen, funktionerna och konstruktionen skiljer sig åt en del. Olika bärselar kan kännas väldigt olika på, fast de avlastar ungefär lika bra.

Vilken storlek på bärsele är rätt för oss?

De flesta bebisar och barn sitter lika bra i alla bärselar, så länge storleken är rätt. Längden på den som ska bäras är den viktigaste faktorn i valet av storlek. För bäraren kan längd och kroppsform spela in, liksom hur rörlig man är i axlarna. En annan faktor kan vara om man vill kunna korsa axelbanden, eller om man vill ha mer än ett sätt att ta på och av bärselen.

Selar för nyfödda

De mjukaste för de minsta.

Selar för bebisar

Selar för  de som är ca 3-12 månader.

Växaselar

Selar som går att justera i storlek för barnet så de kan användas länge.

Tultarselar

Selar för de som redan kan (men inte alltid vill!) gå själva.

Selar för stora barn

Visst kan du bära även när de är över metern långa!

 

Alla bärselar

Ergonomiska & bäst i test bärselar hos GOS

Vi har ett stort sortiment av kvalitetssäkrade, bekväma och ergonomiska bärselar i olika storlekar, material och färger. Här hittar du både bäst i test bärselar och exklusiva bärselar från kända varumärken som LennyLambs, BabyBjörn, Ergobaby, Izmi, Boba X och Tula. Du kan känna dig trygg när du bär ditt barn i en sele från GOS.

En bra sele ger avlastning när du bär barnet

En bra bärsele ger dig avlastning och fördelar barnets tyngd jämnt fördelat över din kropp. Med ditt barn i selen kan du röra dig fritt och säkert samtidigt som du är nära och gosar med barnet. En bra bärsele fungerar lika bra hemma när du städar eller lagar mat som när du är ute på stan och strossar runt eller går en runda på stranden. En sele är enkelt att ta med sig överallt, du kan ha den under vagnen, i bilen eller i din väska så att du alltid kan bära ditt barn på ett bekvämt och ergonomiskt sätt. Vilken barnsele som är bäst för dig beror på ditt barns ålder, din kroppsform och vilka funktioner du vill den skall ha.

Har du frågor eller funderingar om barn & bärselar så är du hjärtligt välkommen att kontakta oss eller titta in vår butik!

[]