Bärsjalar

Här hittar du ett stort sortiment av bärsjalar i olika material, mönster och storlekar. En vävd långsjal anses av många vara guldstandarden för avlastning, och de är inte så komplicerade att använda som det kan se ut. De är de mest mångsidiga av alla bärdon – samma bärsjal funkar för nyfödda upp till stora barn, det finns en uppsjö av olika knyt för att bära fram, på höften och på ryggen, och sjalen kan också användas som filt, som hängmatta, solskydd, kudde, klätterrep och mycket annat.

Vi har bärsjalar från flera olika tillverkare, men med just vävda sjalar så är inte märket huvudsaken. Det är bärsjalens material, vävsätt och tjocklek som gör skillnad. Två twillvävda bomullssjalar från två olika märken kan ha mer gemensamt än en tunn silkessjal och en ull/linneblandning från samma märke. Så följ ditt hjärta och välj en bärsjal som du tycker är fin!

Min korg

Osäker?

Hör av dej med dina frågor, så hjälper vi dej hitta rätt bärdon!

En härlig bärsjal till dig & ditt barn

En bärsjal erbjuder ett bekvämt och ergonomiskt bärande för både dig och ditt barn. Det finns inga hårda spännen eller delar som kan skava eller vara obekväma. Med en sjal kan du bära både små bebisar och lite äldre barn utan problem. Sjalen knyter du hårt mot din kropp så den sitter bra på plats när du bär omkring på ditt lilla troll.

Vi har härliga bärsjalar från bland annat Girasol, Didymos, Vanamo, Vito Slings och Almitra till riktigt bra priser. Svep in dig i sjalen tillsammans med ditt barn så kan ni mysa tillsammans samtidigt som du kan utföra dina vardagssysslor eller ta en promenad. Kontakta oss gärna om du har några frågor eller funderingar kring att använda bärsjal. Läs här varför det är bra att bära barn i sjal eller sele.

[]
×
Vill du ha första tjing på våra erbjudanden?

Nej tack - lägg i korgen ändå *När du klickar här, godkänner du att vi kontaktar dej - vi lovar att inte missbruka förtroendet!!