Meh dai & half-buckles

En meh dai (också kallad bei dai och mei tai) är ett bärdon som inspirerats av traditionella asiatiska bärdon. En meh dai ger mycket av samma känsla och fantastiska avlastning som en vävd långsjal, men kräver inte alls samma investering i teknik. Vi tycker det är ett lite underskattat bärdon som fler borde prova – den kombinerar det bästa av sele och sjal, och ger mycket sjal-lik avlastning i utbyte mot en relativt liten investering i knyt-teknik.

En meh dai är också ett väldigt mångsidigt bärdon som funkar både fram, på höften och på ryggen, och som tillåter en hel del kreativitet i både knyt och avslut, precis som en vävd sjal. En annan fördel är att om flera olika bärare behöver använda samma bärdon så slipper man ändra inställningar om man väljer en meh dai – den passar alla lika bra, varje gång.

En half-buckle har midjebälte med spänne, som en sele, och långa axelband som en meh dai. Man kan säga att en half-buckle är en hybrid mellan bärsele och en meh dai.

Tillverkare
Material
För hur stort barn?
OBS - detta är ungefärliga bedömningar av vad varje sjal passar bäst till - de flesta sjalar är mångsidiga!
Pris
- kr
Krävande eller lättskött?
Hållbarhet
Fynd
I lager?

Meh dai, Beh-dai, Wrap tie, Hop tye, Didytai, Meitai

Kärt barn har många namn säger man. Meh Dai kallas bland annat även för Beh-dai, Wrap tie, Hop tye, Didytai och Meitai ​. Det är i princip samma sak. Det är en mjuk, smidig och anpassningsbar sjal som är lätt att knyta, som passar alla och som finns i flera vackra tyger.

En Meh Dai, Beh-dai, Wrap tie, Hop tye, Didytai eller Meitai ​passar utmärkt till alla som vill ha sjalens flexibilitet utan komplicerade knyt eller de som har svårt att hitta ett bärdon som passar deras kropp. Vet du inte vilket bärdon du vill ha så kan du läsa vår guide här.

[]