Om GOS

På GOS tror vi att det bästa sättet att köpa en sjal eller sele är i en fysisk butik där man får klämma och känna och prova många olika typer och modeller. När man ska köpa något som man ska använda varje dag till det dyrbaraste man har finns det inget som går upp mot att prata med en riktigt människa som kan sina saker.

Vi som jobbar här har träffat, lyssnat på och hjälpt tusentals föräldrar hitta rätt i bärdonsdjungeln – en nivå av erfarenhet som väldigt få personer som säljer bärselar och bärsjalar i Sverige har. (I de flesta babybutiker har personalen ingen som helst utbildning eller erfarenhet av att prova ut eller ens använda bärsele eller bärsjal, och de kan därför inte informera ens om grundläggande säkerhet när man bär). 

GOS har ett av Skandinaviens bredaste utbud av sjalar och selar, inklusive flera märken som vi är ensamma om i Sverige – allt för att du ska kunna hitta det som som passar dej och din livsstil bäst, oavsett märke, pris eller typ.

Varesig du vill bära varje dag, bära på Kreta, på zoo, i skogen, på magen eller på ryggen, på väg till föris, om du har funktionsvariationer, om du är lång eller kort, stor eller liten, tjej eller kille, morfar, farmor, faster eller syskon, nybörjare eller veteran, om du har tultare, nyföding eller till och med tvillingar – vi hjälper dej att hitta rätt i bärdjungeln så att du och ditt barn kan ha massor av gosiga stunder tillsammans.

Välkommen in till oss!

Våra bära-barn-inspiratörer

Möt vår gosiga personal

Här dansar jag med Staffan på vårt bröllop, med Theodor på ryggen.

Om Karin

Jag som driver GOS heter Karin och jag bor i Göteborg med min man Staffan och vår son Theodor. Jag har jobbat som allt ifrån copywriter till bokbindare, men jag har alltid längtat efter att få bygga något eget. Jag har pysslat med företagande i olika former sen mellanstadiet men det var inte förrän 2014, då jag väntade min son, som jag hittade det som fick mig att satsa på företagandet på riktigt: bärandet.

Min vision är att det ska bli lika förväntat och vanligt att bära sitt barn som det är idag att använda vagn. För mig finns det ingen tvekan om att bärandet är lösningen på många av de konflikter som kan uppstå mellan föräldrar och deras små barn. Barn som blir burna blir trygga och växer upp till inkännande och lyhörda föräldrar i sin tur, och vips har vi en bättre värld. 😀

 

[]