Om GOS

På GOS tror vi att det bästa sättet att köpa en sjal eller sele är i en fysisk butik där man får klämma och känna och prova många olika typer och modeller. När man ska köpa något som man ska använda varje dag till det dyrbaraste man har, finns det inget som går upp mot att prata med en riktigt människa som kan sina saker.

På GOS gör vi inget annat än hjälper föräldrar lyckas med sitt bärande. Vi som jobbar här har hjälpt hundratals föräldrar hitta den perfekta bärselen eller bärsjalen för just dem – en nivå av erfarenhet som bara en handfull personer i Sverige har.

Det betyder inte bara att vi har en riktigt nördig detaljkännedom om varje sjal och sele vi säljer, utan att vi också samlat massor av kunskap om själva bärandet, om fysiologi och anatomi, om tyngdpunkt och kroppsform, belastning och komfort.

GOS har ett av Skandinaviens bredaste utbud av sjalar och selar, inklusive flera märken som vi är ensamma om i Sverige – allt för att du ska kunna hitta det som som passar dej och din livsstil bäst, oavsett märke, pris eller typ. Vi rekommenderar aldrig rutinmässigt ett visst märke eller modell utan vi utgår alltid från kunden och barnets behov och önskemål,  livsstil och personlighet.

Varesig du vill bära varje dag, på Kreta, i fjällen, på zoo, i skogen, på magen eller på ryggen, på väg till föris, om ditt barn är stort eller litet, om du är lång eller kort, stor eller liten, tjej eller kille, morfar, farmor, faster eller syskon, nybörjare eller veteran, om du har tultare, nyföding, tvillingar eller syskon – vi hjälper dej att hitta rätt i bärdjungeln så att du och ditt barn kan ha massor av gosiga stunder tillsammans.

Välkommen in till oss!

Bröllopsvals med min man Staffan, och Theodor på ryggen.

Om Karin

Jag som driver GOS heter Karin och jag bor i Göteborg med min man Staffan och vår son Theodor. Jag har jobbat som allt ifrån copywriter till bokbindare, men jag har alltid längtat efter att få bygga något eget. Jag har pysslat med företagande i olika former sen mellanstadiet men det var inte förrän 2014, då jag väntade min son, som jag hittade det som fick mig att satsa på företagandet på riktigt: bärandet.

Min vision är att det ska bli lika förväntat och vanligt att bära sitt barn som det är idag att använda vagn. För mig finns det ingen tvekan om att bärandet är lösningen på många av de konflikter som kan uppstå mellan föräldrar och deras små barn. Barn som blir burna blir trygga och växer upp till inkännande och lyhörda föräldrar i sin tur, och vips har vi en bättre värld. 😀

 

Våra bära-barn-inspiratörer

Möt vår gosiga personal!

Karin

Karin är grundare och ägare till GOS. Hon har hjälpt hundratals föräldrar och barn att få bärandet att funka, och är ständigt på jakt efter nya spännande bärdon och bärtillbehör för att göra det ännu lättare och bekvämare.

Louise

Louise är en erfaren sjalare, men vägen dit har gått via en lång rad olika bärdon. Hon älskar att hjälpa andra upptäcka vilken skillnad ergonomiskt bärande kan göra.