Vilse i bärdjungeln? Använd vår online-konsultation! 

En av våra grundteser är att om man vill ha en bärsele (eller annat bärdon) som sitter riktigt bra och är lätt att använda, så måste man prova.

Men såklart fattar vi att alla inte har möjlighet att ta sig till vår butik.

Därför har vi skapat det här unika verktyget för att göra det lättare att ge råd och rekommendationer även till kunder som vi inte har möjlighet att träffa. Du får ta del av allt vi lärt oss av att hjälpa tusentals föräldrar – utan att behöva åka hemifrån!

Det tar ca 10-15 minuter att fylla i frågeformuläret. Vårt mål är att återkomma till dej med minst 2-3 rekommendationer på bärdon som vi tror kan passa, inom 7 dagar (men ibland kan det ta lite längre). Du kan såklart ställa följdfrågor via mejl. Notera att vi inte garanterar att du kommer att trivas i bärdonen vi rekommenderar! Men självklart har du som alltid 14 dagars returrätt på allting du köper hos oss (mer detaljer om returer). 

 

Vi har utformat formuläret utifrån de hundratals mejl vi får från kunder som undrar vilket bärdon de ska välja, och så att det ska fungera för generell rådgivning. Om du vill ha råd om ett specifikt behov, bärdon, eller situation, så kanske inte alla frågor är relevanta. Använd de allmänna fälten för att beskriva vad du behöver hjälp med så ska vi göra vårt bästa för att hjälpa till! 

 

Onlinekonsultation

Onlinekonsultation

Är du: (varför frågar vi detta? Män och kvinnor tenderar att ha olika kroppsform, olika tyngdpunkt, och olika proportioner, vilket kan påverka komforten och passformen. Men självklart utgår vi främst från individuella förutsättningar).
Din ungefärliga kroppsform (välj så många du vill - om du inte tycker att något stämmer, t.ex dina axlar är varken jättebreda eller jättesmala, välj då inget av alternativen)
Planerar du att bära främst på:
Är ditt barn intresserat av att bli buret framåtvänt, eller tror du att det kommer att bli aktuellt i framtiden?
Är det viktigt att selen går att använda med nyfödda?
Är det viktigt att bärdonet går att använda länge (mer än 1-1,5 år framöver)?

[]