GOS favoriter för de allra minsta

Vad härligt att du vill bära din lilla bebis! Vi vet att det kan kännas som en djungel när man först börjar fundera på hur man vill bära, så därför har vi gjort ett urval av de bärdon som vi tycker är absolut bäst, mjukast och lättast att använda med en nyfödd. 

Men om vi skulle rekommendera bara en enda sak just för nyfödda så skulle det helt klart bli trikåsjalen. En trikåsjal är oslagbart mjuk, den är lätt att använda, lätt att tvätta och passar alla i familjen lika bra. Den låter bebis sitta riktigt nära och gör det lätt att bära hud-mot-hud. Trikåsjalen är ett väl beprövat och mycket uppskattat sätt att bära de minsta, och enligt många den perfekta början på bärandet. (Och du, det är mycket enklare att knyta den än du tror!)

Förutom trikåsjalar har vi också valt ut några selar som är extra mjuka och enkla att använda, en mysig stretchig ringsjal som är perfekt för småpluttar, och ett fiffigt tillbehör både till babysimmet och till duschen hemma – en vattensjal. 

Vi hoppas du hittar något som passar just dej. Lycka till! Och tveka inte att höra av dej till gosbutiken@gmail.com om du har frågor! 

 

 

Visar alla 2 resultat

[]